tiistai 1. marraskuuta 2011

Verraton verranto!

Eilisen muuttorumban jälkeen heräsin aamulla laatikkomeren keskeltä väsyneenä. Kaiken kaikkiaan muutto sujui ongelmitta, kiitoksia vaan kovasti apukäsille! Tänään sitten oli taas luvassa paluu arkeen eli takaisin koulunpenkille. Johan sitä viikon verran tulikin lomailtua. No ei siinä, fysiikan kurssista läpipääsy näyttää todennäköiseltä, matikan varaan en uskalla laskea mitään ja sitten tänään alkoi sähköoppi. Coulombin laki, Gaussin laki ja muut kivat pikku jutut jotka survottiin tajuntaan puolessatoista tunnissa. Tunnin alussa opettaja ilmoitti vain, että tämä on yksi vaikeimmista kursseista. Sitä se kyllä tosiaankin tulee olemaan tuolla opetuksella. Jos varttitunnissa taulu täyttyy kolmesti eri asioista sen kummemmin niitä asioita avaamatta voin olla varma, että tenttipäivän lähestyessä ohimot alkavat harmaantua entistä nopeammin. En minä tajua!

No, koulupäivä tuli luisteltua läpi aika unisin tunnelmin. Lounas piristi kivasti, vaihteeksi taas jotain lohipastaa. Kyllähän minä syön, halpa lounas kun on. Koulupäivän jälkeen poikkesin toverini Antin kanssa kahville ja törmäsin valotaiteilija Haatajaan, joka suunnitteli firmansa pikkujouluja. Kahvisession päätyttyä suuntasimme kirpparille josta poistin pari cd:tä, Airin Talkie Walkien ja Primuksen Tales from the punchbowlin. Hintaa yhteensä hankinnoilla 2e. Tämän jälkeen suuntasin kohti sopenkorpea puuhailemaan Damngodin ep:n pariin. Soolot puuttuvat edelleen mutta saatiin sentään jotain aikaan. Viimeisiä fiilauksia sinne tänne, soittakoon soittaja soolonsa kotona. Huomenna olisi tarkoitus alkaa ruuvaamaan balanssipuolta kohdilleen jotta pääsen sitten itse miksauksen kimppuun. Editoinnit on tehty, joten homma alkaa paketoitua vähitellen. Tämä on hyvä testipenkki tuolle Powermacille jonka hommasin tuossa loppukesästä. Vanha ppc-pohjainen G5. Toistaiseksi ko. mylly on osoittautunut hintansa väärtiksi.

Kello alkaa taas nakuttaa ihan riittämiin ja aamulla taas täytyy nousta ylös. Huomenna edessä koulupäivä, sen jälkeen miksauksen pohjustusta ja illalla grindikekkerit Torvessa. Tonttina etupää. Tämä tältä erää, nyt yötä.

T: Apupoika

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti