lauantai 5. marraskuuta 2011

Silmätulehus, grindiä ja punkkia..

Purkei ja purnukoi
Torven tiski
Komeat komootit!
Joey Luumäki & Tappajatomaatit @ Tirra
Morjes!

Nyt on jääny hetkeks aikaa tämän blogin päivittäminen kun tuossa muuton yhteydessä sain jonkun ärhäkämmän silmätulehduksen. Seurauksena se, että nyt on purkkia ja purnukkaa kuin vanhalla ihmisellä. Yhteensä kolmet erilaiset silmätipat. Toivottavasti se nyt näillä lähtee, ei meinaan ole mikään miellyttävin häsmäkkä.

Keskiviikkona oli Torvessa grindi-iltamat. Blastbeatin täyteistä pörinää jota tarjoilivat Cut To Fit, Feastem ja Human Error unkarista. Ilta oli aika peruskaavan mukainen, ei mitään ihmeellistä. Pa:kin toimi koko illan, ei jääny alakerta kyydistä. Torven pa:ssa kun on sellainen pieni ominaisuus, että siellä tippuu välillä alapäät pois pelistä. Syynä lienee alitehoinen pääte. Tosin kyseinen järjestelmä tarvitsisi muutenkin huoltoa. Pöydässä on pari kanavaa mitkä toimii hiukka heikosti, pauketta ja rätinää saa aikaiseksi välillä vähän turhankin kanssa mutta kun ongelmat tiedostaa niin osaa niiden kanssa pelata...

Perjantaiksi sain pestin mennä Tirraan hoitelemaan punkkibileet. Kyseessä oli jonkun punk-aiheisen kirjan julkistamistilaisuus, jossa esiintyi kolme bändiä, Sanktio, Monroes ja Joey Luumäki & Tappajatomaatit. Saavuin pelipaikoille kuuden   maissa kuten oli sovittu ja vastassa oli kasa jänniä laatikoita. Kalusto oli suoraan 80-luvulta. Eihän siinä auta kuin alkaa kasailemaan palettia läjään ja toivoa että kaikki toimii. Kun kaikki kaapelit oli kytkyissä, aloitin testaamisen. Alkuun sain ääntä tulemaan vain toiselta puolelta. Siinä sitten raavin päätä ja tunsin itseni todella amatööriksi tajutessani tunnin puljaamisen jälkeen että päätteessä on kaksi eri virtanappia. Kummallekin lohkolle oma. Oli todella tyhmä olo. Illan mittaan soundikin lähti toimimaan pikkuhiljaa kun alkoi tottua Communityn soundiin. Kukaan ei liiemmin valittanut mutta itselle jäi fiilis että toistelin lähinnä ääntä. Ei oillut mikään hirmu taiteellinen olo. No, joskus näinkin. Nyt tästä pitäis lennähtää viimeistelemään Damngodin ep:tä. Soromnoo!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti